2019 Yılı Genel Kurul İlanı

10.05.2019 21:00

Değerli kat malikleri...

FETHİYE ALTINPETEK SİTESİ KAT MALİKLERİ Olağan Genel kurul Toplantısı bildiğiniz üzere her yıl Haziran ayında yapılmaktadır. 2019 Yılı Genel Kurulumuz aşağıdaki gündemle; FETHİYE ALTIN PETEK SİTESİ  YÖNETİM BÜROSU FETHİYE / MUĞLA adresimizde 16.06.2019 tarih Pazar Günü saat 11:00 da, çoğunluk sağlanamadığı takdirde; yine aynı yer ve saatte 23.06.2019 Pazar günü yapılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Bu nedenle 16.06.2019 Pazar günü saat 11:00 da toplantıda hazır bulunmanız, hazır bulunamamanız halinde sizi vekâleten temsil edecek Kat maliki  veya 1 derece akraba (Eş, Çocuk, anne ve baba) gibi 634 sayılı yasanın 31. maddesine istinaden yasal birini bulundurmanız önemle rica olunur.

Başkan                                                Bşk.Yrd.                            Muhasip

Yıldırım Beyazıt UMURTAĞ                  Memet İLGAR                Ahmet YILDIZ

GENEL KURUL GÜNDEMİ

1.       Açılış ve yoklama,

2.       Saygı duruşu,

3.       Divan Kurulunun oluşturulması ve divan tutanaklarına imza yetkisinin verilmesi.

4.       Site Yönetimince geçmiş bir yılda 01.06.2018-31.05.2019 tarihleri arasında yapılan işlerin anlatılması, harcamalar raporunun okunması ve ibra edilmesi

5.       Denetleme Raporunun okunması ve ibra edilmesi.

6.       İçme suyu borusunun sık sık arıza yapması nedeniyle değiştirilmesi,

7.       Sitemizde önümüzdeki yıl boyunca yapılması gereken işlerden yeşil alanların yeniden topraklanması, sulama sistemi döşetilmesi, çim ekilmesinin görüşülmesi,

8.       Tahmini bütçenin okunması ve oylanması. Site masrafları için toplanacak aidat miktarının belirlenmesi.

9.       Seçilecek olan yeni yönetim kurulunun aylık maaşlarının ne kadar olacağının belirlenmesi ve oylanması.

10.   Yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi.

Dilek, temenniler ve kapanış.

Sosyal Medya