2015 Kooperatif Genel Kurul Tutanakları

29.06.2020 17:46

GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI 

           T.H.S.S. ALTIN PETEK SİTESİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ’nin 2014 hesap yılı Olağan genel kurul toplantısı yapılmak üzere 28/06/2015 tarihinde saat:14:00’da Patlangıç Mah.Altın Petek Sitesi 381 Sok.No:7/f ETHİYE adresinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temsilcisi Murat TOZ gözetiminde toplanıldı ve toplantının saat 14:30’da başlatılmasına çağrıyı yapan organca (yönetim kurulu) karar verildi.

             Yönetim kurulunca, 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu’nun 26. ncı maddesindeki niteliklere ve Ortaklar Kayıt Defterindeki kayıtlara uygunluğu onaylanarak hazırlanan ve ortakların imzasına sunulan Ortaklar Listesinde kayıtlı, 92 (Doksaniki) ortaktan, 12 (Oniki) ortağın asaleten ve 3 (Üç) ortağın vekaleten katılım ile toplam 15 (Onbeş) ortağın toplantıda hazır bulunduğu, böylece toplantının açılması için gerekli çoğunluğun mevcut olduğu anlaşılmıştır.

Toplantı saat:14:30’da Kooperatif Başkanı Recep SERTOK tarafından açıldı. 

     Parasal Yükümlülükleri yerine getirmeyen borçlu üyelerin durumunun ve üye aidat gecikme zamlarının görüşülmesi ve konularının karara bağlanması, üye aidat gecikme zamlarının görüşülmesi %5 olarak karara bağlanmasına,. 40 Nolu KEVIN MAIN adlı üyemiz Parasal hükümlülüklerini yerine getirmeyerek kooperatif ana sözleşmesinin 14/2 maddesi gereği  Üyelikten çıkartılması, tebligatının Tebligat Yasasının 21.maddesi gereği yayın yoluyla tebliğine,  daha sonra  alacak bakiyesinin Yasal yollarla açılacak bir banka hesabına vadeli olarak masrafları içinden düşülmek kaydıyla yatırılmasına oy birliği ile karar verildi.  

    2015 Yılı tahmini Bütçenin okunması, aylık aidatların belirlenmesi Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerine verilecek ücretlerin belirlenmesi konusunun görüşülmesine geçildi. Tahmini bütçe Kooperatif yönetim Kurulu üyesi E.Müslim UĞUR Tarafından okundu. Görüşmeye açıldı. Üye aidatlarının aylık net 12,50.-TL. (oniki buçuk) olması belirlendi. Ancak borçlarımızın bir an  ödeyebilmek için ,Ağustos ayının son gününe kadar  bir defaya mahsus, Yıllık  150,00TL olarak yatırılmasına oy birliği karar  verildi.

Değerli üyelerimiz..

Tasfiye kurulu olarak ,sürecin tamamlanması için elimizden gelen her türlü çabayı sarf etmekteyiz. Ancak sizin de malumunuz üzere devam eden mahkemeler buna engel teşkil etmektedir. Mahkemeler lehimizde ilerlemektedir sonuçlanır sonuçlanmaz TASVİYE tamamlanacaktır.

 Saygılarımızla….    

 

               TASFİYE KURULU                             

                   BAŞKAN                                            MUHASİP ÜYE                   ÜYE                           

               RECEP SERTOK                               EKBER MÜSLİM UĞUR               VEHBİ ÇELİK

 

 

Sosyal Medya